Renovatie, nieuwbouw en ontmossing van rieten daken

Rietdekkersbedrijf F. Ooms beheerst alle facetten die te maken hebben met rieten dakwerken

Renovatie

De meest voorkomende dienst die we verlenen, is het renoveren van bestaande rieten daken. Een woonhuis dat wordt voorzien van een hoge kwaliteit rieten dak is een zeer waardevolle investering. Uw woning krijgt immers een schitterende nieuwe uitstraling en bovendien verhoogt een goede rieten kap de waarde van uw huis voor de toekomst. Indien gewenst kunnen wij natuurlijk ook zorgen voor het vakkundig afbreken, opruimen én afvoeren van uw oude dakmateriaal.

Nieuwbouw

Ook voor nieuwbouwwoningen is Rietdekkersbedrijf H. Cranenbroek uw betrouwbare partner. Uiteraard staan wij daarbij garant voor het nakomen van de gemaakte planning en werken we daarbij in grote mate samen met uw aannemer. Lees meer over het plaatsten van een rieten kap op een nieuwbouwwoning.

Herstellen en/of ontmossen

Het herstellen of ontmossen van een rieten dak is een zeer specialistische klus. Onze rietdekkers hebben in hun jarenlange ervaring echter de meest uiteenlopende situaties gezien en hersteld, waardoor zij uw rieten kap zonder enige twijfel weer de luxe uitstraling en allure van een nieuw dak kunnen geven. Lees meer over het ontmossen van rieten daken.

Timmerwerken

Wilt u bij uw renovatie of nieuwbouw ook de timmerwerken rondom het dak aan ons uitbesteden? Geen probleem. Rietdekkersbedrijf F. Ooms kan dat namelijk geheel voor u verzorgen, zodat u voor alle activiteiten met betrekking tot uw dak één aanspreekpartner heeft.

Adviesgesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden van rieten dakwerken op uw woning? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

  NieuwbouwRenovatieHerstellen en/of ontmossen

   

  Contactgegevens België
  Rietdekkersbedrijf
  Ooms-Cranenbroek B.V.
  Kolleberglaan 41 bus 5
  3930 Hamont Achel

  Contactgegevens Nederland
  Rietdekkersbedrijf Ooms
  Dwangmolen 2
  5571RG, Bergeijk

  Rietdekkersbedrijf Ooms