Nieuwbouwwoning rieten kap

Altijd al gedroomd van een nieuwbouwwoning met een rieten kap?

Wilt u uw nieuwe droomwoning voorzien van een rieten kap en bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren leverancier dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom een rieten kap van rietdekkersbedrijf F. Ooms?
Wanneer u op zoek bent naar een ervaren bedrijf in rietdekken, zijn er volgens ons een aantal belangrijke aspecten waar u rekening mee dient te houden bij uw keuze:

 • De betrouwbaarheid van de rietdekker
 • De ervaring in het plaatsen van rieten kappen
 • De kwaliteit van de rieten kap
 • De werkwijze van het rietdekken

Betrouwbaarheid van de rietdekker

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit al vanaf de allereerste afspraak waarin we de wensen en behoefte voor uw rieten kap in kaart brengen. Uiteraard staan wij in het gehele traject garant voor het nakomen van de gemaakte planning en werken we daarbij in grote mate samen met uw aannemer om uw droom te verwezenlijken: een schitterende nieuwe rieten kap!

Ervaring in het plaatsen van rieten kappen

Rietdekkersbedrijf H. Cranenbroek al ruim 35 actief in het vak van rietdekken. Mede door deze ervaring en ons breed netwerk van leveranciers kunnen wij uw nieuwbouwwoning rieten kap te allen tijde voorzien met de hoogste kwaliteitssoort riet (kwaliteitssoort 1). Bekijk een selectie uit onze geplaatste rieten kappen.

Kwaliteit van de rieten kap

De rieten kappen die wij plaatsen zien er niet alleen goed uit, maar worden voorzien van een extra dikke rietlaag. Standaard wordt een rieten kap bij ons voorzien met een rietlaagdikte van 35 cm, waar 25-30 centimeter de standaard is. De extra dikke rietlaag van de rieten kap heeft hierdoor een betere isolatiewaarde en een beduidend langere levensduur van 40 tot 50 jaar. Gemiddeld heeft een rieten kap een levensduur van 25-30 jaar.
Daarnaast voorzien onze rietdekkers uw rieten kap met het beste riet dat verkrijgbaar is (kwaliteitssoort 1). Hoewel dit riet niet altijd eenvoudig verkrijgbaar is, houden we vast aan onze kwaliteitsstandaard.

Werkwijze van het rietdekken

De werkwijze bij het plaatsen van een rieten kap begint uiteraard met een intensief traject van informatiewinning, advies en overleg met u als opdrachtgever. Nadat de wensen voor uw nieuwbouwwoning rieten kap in kaart zijn gebracht gaan onze rietdekkers te werk. Onze rietdekkers gaan bij het rietdekken uitermate netjes en gestructureerd te werk. Na de plaatsing van uw rieten kap wordt uiteraard de werf geheel bezemschoon opgeleverd.

Adviesgesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden van rieten dakwerken op uw woning? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met één van onze gespecialiseerde medewerkers.

  NieuwbouwRenovatieHerstellen en/of ontmossen

   

  Contactgegevens België
  Rietdekkersbedrijf
  Ooms-Cranenbroek B.V.
  Kolleberglaan 41 bus 5
  3930 Hamont Achel

  Contactgegevens Nederland
  Rietdekkersbedrijf Ooms
  Dwangmolen 2
  5571RG, Bergeijk

  Rietdekkersbedrijf Ooms